O nama

Apa-Cvita-11

Nalazimo se u prekrasnom turističkom mjestu koje se zove Gradac.
Mjesto se nalazi na poznatoj “Makarskoj rivijeri”, uz more, prema čuvenom parku prirode “Baćinska jezera”.
Sam pogled uz more i šetnicu je zapanjujuć i iscjeljiv.
Smješteni smo na samom kraju mjesta,dakle, uz more, daleko od centra i buke..
No, i centar je veoma blizu pa ni oni željni zabave ne će ostati uskraćeni..
Nudimo uz apartman i parkirng mjesto, stoga se je lako kretati u okolici, a i dalje od okolice jer Vas parkirno mjesto uvijek čeka.
Sobe su trenutno u fazi renoviranja, ali u dogledno vrijme bih Vas usrdno zamolili, radi Vašeg doživljaja prave prirode i interijera, da pogledate stranicu i fotografije renoviranih soba jer i svaka renovacija nosi i novi pogled na odabrani smještaj tijekom najbitnijeg godišbjeg odmora u godini.

Svaki apartman opremljen je s TV-satelitom i svim programima, Wi-fi mrežom i cjelodnevnom pristupu internetu te svaki apartman ima i klima uređaje, a posebno želimo istaknuti veliku terasu koja gleda direktno u more i sunset, gdje se s djecom možete opustiti s ponudom iz našega caffe-barra odmah ispod apartmana. Nudimo i koktele i snack-food za jutarnji ili večenji užitak, s djecom ili bez djece. S obzirom da je sve u istom kompleksu, roditelji mogu nakon određenih večernjih sati ostajati i uživati u koktelima našega caffe-barra na terasi koja je neposredno ispod apartmana.

Uz sve naše sadržaje, mjesto u organizaciji aktivnih godišnjih odmora nudi i:

  1. Jednodnevni izlet (poput planinarenja) na obližnjoj planini Biokovo s punom opremom i iskusnim vodičima.
  2. U neposrednoj blizini apartmana i caffe-barr-a nudimo i razne masaže: fizioterapeutska, masaža za opuštanje uključujući i sve vrste aroma-masaže s autentičnim aromatičnmi biljkama i uljima koje su nikle u našoj prirodnoj okolici i koji ljudi u mjestu obrađuju pa imate i mogućnost kupovine raznih biljnih autentičnih lijekova za opće zdravlje, a i konzultacije za određene potrebe svakoga bića ovisno o njegovoj potrebi (ili zdravstvenom problemu).
  3. Mogućnost jednodnevnog izleta na obližnje otoke, cjelodnevno kupanje u skrivenim, posebnim uvalama te ručak koji nudi cjelodnevna vožnja brodom i uživanje na moru, neposredno uz morsku prirodu s ručkom od sveže ribe i bio-proizvoda od voća i povrća.
  4. Za one željne egzotike, nudimo u mjestu i jednodnevn izlet podmornicom kako biste mogli vidjeti i ljetope našega podmorja na specifičan način.
  5.  Moramo napomenuti da je drevni i povijesno-renesansni grad Dubrovnik svega dva sata udaljenosti, čak i u najvećoj ljetnoj gužvi, a u suprotnome se stigne do Dubrovnika i za sat vremena.
  6. Takađer, poznato svetište Međugorje je svega sat do dva udaljenosti gdje se cijelo ljeto nude razni programi za vjernike, a posebno tijekom Velike Gospe (15.8.), čak i tjedan prije i tjedan kasnije zbog silnih sadržaja koji se nude u malim eko-selima u obližnjoj okolici, od mora prema brdu (dalmatinskoj zagori).

 

Pozivamo Vas da se u sve sami uvjerite, uživate i opustite se , uz djecu i uz prirodu jer – ŽIVOT JE LIJEP! :)

ŠALJEMO VAM MIR I POZIVAMO DA TRENUTKE SREĆE PODIJELITE ZAJEDNO S NAMA!

Apartmani “Cvita”